Beste bewoners van de omgeving Boterbloemweg en Akkerwinde.

Sinds begin oktober ben ik als wijkagent aan het werk in Alphen-Noord. Daarvoor was ik vanaf 2003 wijkagent in omgeving Hoorn waar ik met veel plezier heb gewerkt.

Gisteravond heb ik kennis gemaakt met bestuursleden van Stichting Akkerbloem en allerlei mooie dingen over uw wijk gehoord. Ik vind het fijn om met mensen en instanties samen te werken. Ik hoop een bijdrage te leveren aan veiligheid in uw wijk. De politie wil graag boeven vangen, en liever nog voorkomen dat er iets gebeurd. Dat moeten we samen doen. U kent uw wijk het beste en ik ben blij als u zoveel mogelijk zorgt voor een veilige woonomgeving. Door goed op te letten, melding te doen bij 112 als u wat verdachts ziet en uw woning veilig te maken. Geregeld houden we inbrekers aan na een melding van oplettende wijkbewoners.

Wellicht ontmoeten we elkaar in de wijk. U kunt mij ook bereiken via 0900-8844 of een bericht sturen via www.politie.nl. Ik ben in ieder geval van plan om enkele activiteiten van Stichting Akkerbloem te bezoeken.

Graag tot ziens,

Remco

 

© Stichting Akkerbloem